Bases del sorteig


1.- El sorteig es realitzarà el divendres 23 de març del 2007 a l’Espai Jove Boca nord durant el transcurs dels actes de celebració del dia internacional de la dona.
2.- Per poder participar cal enviar un e-mail amb totes les respostes i afegir el nom, cognom i número de document acreditatiu. Només tindrà validesa un correu per persona.
3.- Els e-mails que entraran al sorteig seran aquells on totes les respostes siguin les correctes.
4.- L’admissió de correus es tancarà a les 21h del divendres 23 de març.
5.- El guanyador/a haurà de recollir personalment les entrades en el mateix moment del sorteig, en cas d’absència es repetirà el sorteig. Imprescindible presentar el document acreditatiu.
6.- L’organització es reserva el dret de resoldre de la manera que consideri més adient qualsevol circumstància no prevista a les bases.
7.- La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases.

dilluns, 22 de gener de 2007

Wangari Maathai


Wangari Muta Maathai (nascuda l'1 d'abril de 1940 a Nyieri, Kenya) és una activista política i ecologista kenyana. El 2004 va rebre el Premi Nobel de la Pau per "les seves contribucions al desenvolupament sostenible, a la democràcia i a la pau". És la primera dona africana que rep aquest guardó. La doctora Maathai és a més a més membre electa al parlament i ministra de Medi Ambient i Recursos Naturals dintre del govern presidit per Mwai Kibaki.. La 'dona negra i verda' ha merescut el reconeixement internacional per la seva lluita a favor de la democràcia, els drets humans i la protecció de la naturalesa. Wangari Maathai ens transmet un missatge la simplicitat del que augmenta la seva força: Qui destrueix la naturalesa arruïna el futur dels homes i, en conseqüència, genera conflictes, tensions i guerres. Ella ha convertit l'acte de plantar arbres en un símbol de pau.Kibaki