Bases del sorteig


1.- El sorteig es realitzarà el divendres 23 de març del 2007 a l’Espai Jove Boca nord durant el transcurs dels actes de celebració del dia internacional de la dona.
2.- Per poder participar cal enviar un e-mail amb totes les respostes i afegir el nom, cognom i número de document acreditatiu. Només tindrà validesa un correu per persona.
3.- Els e-mails que entraran al sorteig seran aquells on totes les respostes siguin les correctes.
4.- L’admissió de correus es tancarà a les 21h del divendres 23 de març.
5.- El guanyador/a haurà de recollir personalment les entrades en el mateix moment del sorteig, en cas d’absència es repetirà el sorteig. Imprescindible presentar el document acreditatiu.
6.- L’organització es reserva el dret de resoldre de la manera que consideri més adient qualsevol circumstància no prevista a les bases.
7.- La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases.

dilluns, 22 de gener de 2007

Indira Gandhi


Indira Gandhi (19 de novembre de 1917 - 31 d'octubre de 1984) va ser l'única filla de Jawaharlal Nehru, primer Primer ministre de l'Índia. Va prendre el cognom del seu home Feroze Gandhi, per la qual cosa, malgrat de vegades es pensi, no tenia relació familiar amb en Mohandas Mahatma Gandhi.
Va ser Primera Ministra de l'Índia des del 19 de gener de 1966 fins el 24 de març de 1977, i des del 14 de gener de 1980 fins al seu assassinat el 1984.
Estratega i pensadora política brillant, n'Indira Gandhi tenia un desig de poder personal fora del comú. Com a dona ocupant la posició mes alta del govern dins una societat molt patriarcal, s'hagués pogut esperar que Indira Gandhi fos una governant passiva però les seves accions no s'aturaren de demostrar el contrari.