Bases del sorteig


1.- El sorteig es realitzarà el divendres 23 de març del 2007 a l’Espai Jove Boca nord durant el transcurs dels actes de celebració del dia internacional de la dona.
2.- Per poder participar cal enviar un e-mail amb totes les respostes i afegir el nom, cognom i número de document acreditatiu. Només tindrà validesa un correu per persona.
3.- Els e-mails que entraran al sorteig seran aquells on totes les respostes siguin les correctes.
4.- L’admissió de correus es tancarà a les 21h del divendres 23 de març.
5.- El guanyador/a haurà de recollir personalment les entrades en el mateix moment del sorteig, en cas d’absència es repetirà el sorteig. Imprescindible presentar el document acreditatiu.
6.- L’organització es reserva el dret de resoldre de la manera que consideri més adient qualsevol circumstància no prevista a les bases.
7.- La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases.

dijous, 18 de gener del 2007

Mafalda


Els Beatles haurien de ser els presidents del món. Almenys això és el que pensa Mafalda, la nena més precoç de l'Argentina. Només té sis anys, però viu excessivament preocupada pels problemes de la humanitat (escoltant la ràdio i mirant la televisió) i somia amb la pau mundial i la democràcia. És una petita heroïna que no vol fer-se càrrec d'un univers contaminat pels adults, d'un món ple de guerres, armes nuclears, injustícies i racisme.El dibuixant argentí Joaquín Salvador Lavado -Quino- va crear el personatge de Mafalda l'any 1963.